Tagliatelle s uzeným lososem a koprem

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
951 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Snítky kopru opláchneme a usušíme. 2 snítky naskáme nahrubo, jednu zbývající necháme vcelku a použijeme do omáčky.
  • 2
    V hrnci povaříme smetanu s vermutem, přidáme celou snítku kopru a necháme zhoustnout.
  • 3
    Když nám smetana zhoustne v krémovou omáčku, vyjmeme snítku kopru. Omáčku dochutíme solí, cayenským a černým pepřem. Na plátky nakrájíme uzeného lososa, kterého vmícháme do omáčky. Přidáme nasekaný kopr.
  • 4
    Tagliatelle upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.