Tagliatelle se dvěma druhy lososa
35 min.
Ingredience
- 2kusyCitrony
- 10gramůKopr čerstvý
- 400gramůTěstoviny Tagliatelle
- 300gramůLosos obecný
- 80gramůLosos uzený
- 120gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 20gramůKaviár
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
32 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
791 mg
Postup přípravy
- 1Uzeného lososa nakrájíme na menší kousky a čerstvého na kostky. Citrónovou šťávu dáme do kastrůlku a na mírném ohni po částech přidáme máslo, sekaný kopr, smetanu a jikry. Dochutíme solí a pepřem.
- 2Lososa krátce osmahneme na teflonové pánvi, povaříme v páře nebo v mikrovlnné troubě podle toho, jaká úprava nám vyhovuje.
- 3Těstoviny uvaříme „al dente" podle návodu. Poté je smícháme s oběma druhy lososa a omáčkou. Dozdobíme snítkami kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.