Tagliatelle se dvěma druhy lososa

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
32 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
791 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzeného lososa nakrájíme na menší kousky a čerstvého na kostky. Citrónovou šťávu dáme do kastrůlku a na mírném ohni po částech přidáme máslo, sekaný kopr, smetanu a jikry. Dochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Lososa krátce osmahneme na teflonové pánvi, povaříme v páře nebo v mikrovlnné troubě podle toho, jaká úprava nám vyhovuje.
  • 3
    Těstoviny uvaříme „al dente" podle návodu. Poté je smícháme s oběma druhy lososa a omáčkou. Dozdobíme snítkami kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.