Tagliatelle se smetanovo špenátovou omáčkou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tagliatelle uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím rozpálíme olej a podusíme na něm nasekanou cibuli a rozetřený stroužek česneku. Přidáme špenát a necháme změknout. Poté přilijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Nakonec přidáme nastrouhaný parmazán, dochutíme solí, pepřem a mletým muškátovým oříškem.
  • 4
    Tagliatelle scedíme a podáváme přelité špenátovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.