Tagtiatelle s fenyklem a lososem
20 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 300gramůTěstoviny Tagliatelle
- 200gramůLosos - filety
- 2kusyCibulka jarní
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůKopr čerstvý
- 1kusFenykl sladký - hlíza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
645 mg
Postup přípravy
- 1Cibulky nakrájíme na stroužky. Rozpálíme olej a cibulky chvíli vaříme. Přidáme lososa nakrájeného na kostičky a zvolna podusíme 5 minut. Osolíme a opepříme.
- 2Ve slané vodě spaříme fenykl nakrájený na slabé plátky, vyjmeme ho děrovačkou a přidáme na pánev.
- 3Ve stejné vodě uvaříme tagliatelle „al dente", scedíme a krátce
- 4dovaříme v omáčce.
- 5Dochutíme koprem a pokapeme panenským olivovým olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.