Tagtiatelle s fenyklem a lososem

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
645 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky nakrájíme na stroužky. Rozpálíme olej a cibulky chvíli vaříme. Přidáme lososa nakrájeného na kostičky a zvolna podusíme 5 minut. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Ve slané vodě spaříme fenykl nakrájený na slabé plátky, vyjmeme ho děrovačkou a přidáme na pánev.
  • 3
    Ve stejné vodě uvaříme tagliatelle „al dente", scedíme a krátce
  • 4
    dovaříme v omáčce.
  • 5
    Dochutíme koprem a pokapeme panenským olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.