Talleyrandova obloha

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
40 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Vložíme do mísy a vmícháme máslo. Na pánvi rozpustíme 50 g másla, husí játra pokrájíme na větší kostky, lanýže na proužky a na másle obojí osmažíme. Oba sýry nastrouháme na jemném struhadle a spolu s játry a lanýži vmícháme do těstovin. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Na talíři upravíme makarony do věnce a zalijeme šťávou z pečené drůbeže, pro kterou je tato obloha určena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.