Talleyrandova obloha
40 min.
Ingredience
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 50gramůSýr Gruyére
- 50gramůSýr Parmezán
- 100gramůLanýž
- 100gramůJátra husí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
40 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Vložíme do mísy a vmícháme máslo. Na pánvi rozpustíme 50 g másla, husí játra pokrájíme na větší kostky, lanýže na proužky a na másle obojí osmažíme. Oba sýry nastrouháme na jemném struhadle a spolu s játry a lanýži vmícháme do těstovin. Osolíme a opepříme.
- 2Na talíři upravíme makarony do věnce a zalijeme šťávou z pečené drůbeže, pro kterou je tato obloha určena.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.