Tandoori kuře s jogurtovou omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
633 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa potřeme pastou tandoori a necháme 30 minut marinovat. Pastu vytvoříme z umixovaného kmínu, octa, chilli, kurkumy, citronové šťávy, soli, koriandru, česneku, zázvoru, bílého jogurtu. Vše dohromady umixujeme.
  • 2
    Okurku nakrájenou na kostičky smícháme s jogurtem a se zbytkem pasty tandoori. Na rozpálený gril rozložíme kuřecí maso, grilujeme z každé strany 3 - 4 minuty. Okurku nakrájíme na tenké plátky, dáme na gril a grilujeme po obou stranách.
  • 3
    Ugrilované kuřecí maso krájíme šikmo na plátky. Na talíře naaranžujeme okurky do zvlněných pásů, přidáme plátky masa a polijeme jogurtovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.