Tapas s marinovaným ovčím sýrem
15 min.
Ingredience
- 250gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 250gramůSýr kozí
- 2lžícePetržel kudrnka
- 1lžíceTymián čerstvý
- 3lžíceSherry brandy
- 0,5lžičkaSůl
- 4lžičkyPepř 4 barev
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 3stroužkyČesnek
- 1kusChilli paprička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ovčí a kozí sýr nakrájíme na kostky 2 x 2 cm a dáme je do misky. Omyjeme petrželku kudrnku, čerstvý tymián a bylinky drobně pokrájíme. K sýru přidáme bylinky, Sherry brandy, sůl, čerstvě pomletý pepř 4 barev, olivový olej a drobně pokrájený česnek. Omyjeme malou červenou chilli papričku, rozkrojíme ji, odstraníme semínka posekáme ji nadrobno a přimícháme k sýru.
- 2Sýrové občerstvení podáváme samostatně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.