Tapas z ančoviček
20 min.
Ingredience
- 2kusyCitrony
- 500gramůAnčovička - filety
- 50gramůRajčata
- 60gramůOlivy nakládané
- 1špetkaSůl
- 60gramůCibule sterilovaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
740 mg
Postup přípravy
- 1Filety omyjeme a dobře osušíme ubrouskem a přeskládáme do misky.
- 2Maso osolíme a zalijeme citrónovou šťávou, omočíme z obou stran a necháme přes noc marinovat. Rajčata pokrájíme na menší kousky. Olivy, rajčata a malé cibulky omotáme rybím masem a propíchneme párátkem, přidáme kousek citrónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.