Taqliatelle v zeleném krému

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
8 g
Cukr
527 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme fenykl, kuchyňsky připravíme a pokrájíme na proužky.
  • 2
    Na oleji a másle zvolna povaříme nasekanou šalotku, přidáme fenykl a za občasného podlévání menším množstvím vývaru ho podusíme 10 minut, osolíme a opepříme.
  • 3
    Očistíme špenát a spaříme ho, scedíme a potom vložíme k fenyklu, vše rozmixujeme dohromady s polovinou fazolí a případně dochutíme.
  • 4
    Tagliatelle ve slané vodě uvaříme, scezené vložíme do pánve s připraveným krémem.
  • 5
    Přidáme zbylé fazole rozkrojené na polovinu a podáváme se sýrovými lupínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.