Taqliatelle v zeleném krému
35 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 400gramůTěstoviny Tagliatelle
- 1kusŠalotka
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
- 80gramůFazole bílé
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 100gramůŠpenát listový čerstvý
- 1kusFenykl sladký - hlíza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
8 g
Cukr
527 mg
Postup přípravy
- 1Očistíme fenykl, kuchyňsky připravíme a pokrájíme na proužky.
- 2Na oleji a másle zvolna povaříme nasekanou šalotku, přidáme fenykl a za občasného podlévání menším množstvím vývaru ho podusíme 10 minut, osolíme a opepříme.
- 3Očistíme špenát a spaříme ho, scedíme a potom vložíme k fenyklu, vše rozmixujeme dohromady s polovinou fazolí a případně dochutíme.
- 4Tagliatelle ve slané vodě uvaříme, scezené vložíme do pánve s připraveným krémem.
- 5Přidáme zbylé fazole rozkrojené na polovinu a podáváme se sýrovými lupínky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.