Tartlety s uzeným pstruhem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
21 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
737 mg
Cukr
866 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V robotu zpracujeme mouku, máslo a špetku soli na drobenku. Přidáme vejce a zpracováváme dál až vznikne propojené těsto.
  • 2
    Těsto rozdělíme na 6 dílů a rozválíme na placky. Vyložíme jimi kulaté formičky o průměru 10cm. Na těsto položíme kolečka pečicího papíru, zatížíme fazolemi a vložíme na 30 minut do chladničky.
  • 3
    Korpusy pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 10 minut, potom papír s fazolemi odstraníme a pečeme ještě 5 minut.
  • 4
    V míse smícháme zakysanou smetanu s křenem, citronovou šťávou, kůrou a kapary. Vmícháme žloutky, na lupínky rozebraného pstruha a nasekaný kopr. Náplň osolíme a opepříme.
  • 5
    Korpusy naplníme připravenou směsí a tartlety pečeme ještě 10-15 minut. Po upečení necháme chvíli ve formičkách, vyjmeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.