Tataráček z brambor na topinkách

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
22 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory rozšťoucháme s kečupem, na kostičky nakrájenými okurkami a oloupanou, jemně nasekanou cibulí. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Přidáme žloutky, sójovou omáčku, kmín, sůl a znovu zamícháme.
  • 3
    Krajíce chleba opečeme na oleji na pánvi po obou stranách dozlatova. Ihned je potřeme utřeným česnekem.
  • 4
    Směs podáváme na opečených topinkách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.