Tataráček z brambor na topinkách
30 min.
Ingredience
- topinky
- 4krajíceChléb konzumní
- 2stroužkyČesnek
- 50mililitrůOlej stolní
- 2kusyCibule
- 500gramůBrambory vařené
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 1špetkaKmín drcený
- 2lžíceKečup
- 2kusyOkurky nakládané
- 1lžíceOmáčka sójová
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
22 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Uvařené brambory rozšťoucháme s kečupem, na kostičky nakrájenými okurkami a oloupanou, jemně nasekanou cibulí. Vše dobře promícháme.
- 2Přidáme žloutky, sójovou omáčku, kmín, sůl a znovu zamícháme.
- 3Krajíce chleba opečeme na oleji na pánvi po obou stranách dozlatova. Ihned je potřeme utřeným česnekem.
- 4Směs podáváme na opečených topinkách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.