Tataráček z lososa a rajčat

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno, filety lososa i uzeného lososa rovněž nakrájíme nadrobno, přidáme k rajčatům, promícháme a pod fólií necháme v lednici vychladit.
  • 2
    Cibuli a kopr nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami na zálivku.
  • 3
    Vychlazená rajčata s lososem přelijeme zálivkou a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.