Tataráček z lososa a rajčat
15 min.
Ingredience
- 200gramůLosos - filety
- 100gramůLosos uzený
- 250gramůRajčata
- Na zálivku
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1kusCibule lahůdková
- 0,25lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno, filety lososa i uzeného lososa rovněž nakrájíme nadrobno, přidáme k rajčatům, promícháme a pod fólií necháme v lednici vychladit.
- 2Cibuli a kopr nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami na zálivku.
- 3Vychlazená rajčata s lososem přelijeme zálivkou a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.