Tatarák z tuňáka a pražmy
20 min.
Ingredience
- 400gramůTuňák obecný
- 400gramůPražma
- 1lžíceOlej jedlý parafinový
- 1lžíceMinerální voda perlivá
- 2lžíceLimetková šťáva
- 1kusŠalotka
- 1lžíceKopr čerstvý
- 6lžičekKaviár z lososa
- 2špetkyPepř růžový mletý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
153 mg
Cukr
37 mg
Postup přípravy
- 1Maso z tuňáka a pražmy nameleme, zakapeme olejem (olej smícháme s minerálkou) a limetkovou šťávou. Směs osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Vše promícháme.
- 2Do 6 formiček rozdělíme připravenou směs a tatarák necháme 15 minut uležet v chladničce. Potom vyklopíme z formiček.
- 3Každou porci ozdobíme lžičkou kaviáru z lososa, posypeme růžovým pepřem a ozdobíme koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.