Tatarka z kysané smetany
15 min.
Ingredience
- 200mililitrůSmetana kysaná
- 4kusyOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 0,25lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
38 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Okurky a cibuli nakrájíme najemno.
- 2V misce pečlivě promícháme smetanu se zbylými surovinami a necháme pod fólií v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.