Tatarské azu s citrónovou šťávou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, rozkrájíme na tenké proužky a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme na slabá kolečka pokrájenou cibuli, smažíme vše do změknutí cibule. Posypeme moukou, osolíme, opepříme, vložíme drobně krájenou feferonku. Chvilku smažíme a zalijeme vodou. Vložíme bobkový list, na mírném ohni za častého omíchání dusíme do měkka. Podle potřeby přilijeme vodu, přidáme kečup, na malé kostky pokrájené okurky. Zamícháme, prohřejeme, nakonec podle chuti dochutíme citrónovou šťávou.
  • 2
    Teplé jídlo podle porcí rozdělíme na jednotlivé teplé talíře, přidáme vhodnou přílohu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.