Tatarské Azu s pastýřským salátem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme pastýřský salát. Papriky a čerstvou okurku spolu s rajčaty nakrájíme na malé kostky, cibuli na tenké plátky. Vše smícháme v míse, osolíme, opepříme, přidáme cukr a zalijeme 3 lžícemi vinného octa a 2 lžícemi oleje.
  • 2
    Potom na nudličky nakrájíme hovězí svíčkovou a sterilované okurky, drobně nasekáme feferonky.
  • 3
    Na rozpálené sádlo ve velké pánvi dáme smažit svíčkovou. Asi po 2 minutách přidáme okurky a feferonky, zaprášíme moukou, mletou paprikou a necháme osmahnout. Pak osmahnutou směs zalijeme 4 lžícemi zeleninového vývaru a kečupem, osolíme, opepříme a krátce povaříme.
  • 4
    Hotové azu podáváme v miskách, samostatně pak pastýřský salát a bílé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.