Tatarské jednohubky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
203 mg
Cukr
168 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
  • 2
    Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
  • 3
    Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.