Tatarské jednohubky
20 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 2kusyCibulka jarní
- 100gramůAnglická slanina
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
203 mg
Cukr
168 mg
Postup přípravy
- 1Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
- 2Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
- 3Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.