Tatarský biftek Parisien

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na malé kostičky pokrájíme sterilované okurky, cibuli, kapary a oloupané syrové žampiony.
  • 2
    Očištěné hovězí maso nakrájíme na kostky a dvakrát nahrubo umeleme na mlýnku. Mleté maso vložíme do vychlazené nerezové mísy, přidáme kostičky sterilovaných okurek, cibule, kaparů a žampionů, dále žloutky, majonézu, dijonskou hořčici a šlehačku. Pak přisypeme sůl, pepř, chilli koření, mletou papriku a vše rychle, jen jednou promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.