Tatarský biftek Parisien
20 min.
Ingredience
- 400gramůOkurky nakládané
- 150gramůCibule
- 150gramůKapary
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 1800gramůHovězí maso zadní
- 120gramůVaječný žloutek slepičí
- 120gramůHořčice Dijonská
- 90mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 4lžíceSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůChilli koření mleté
- 12gramůPaprika mletá sladká
- 70gramůMajonéza
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na malé kostičky pokrájíme sterilované okurky, cibuli, kapary a oloupané syrové žampiony.
- 2Očištěné hovězí maso nakrájíme na kostky a dvakrát nahrubo umeleme na mlýnku. Mleté maso vložíme do vychlazené nerezové mísy, přidáme kostičky sterilovaných okurek, cibule, kaparů a žampionů, dále žloutky, majonézu, dijonskou hořčici a šlehačku. Pak přisypeme sůl, pepř, chilli koření, mletou papriku a vše rychle, jen jednou promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.