Tatranské kotlety

65 min.
Česká republika

Ingredience

    • 10dekagramůSýr Eidam cihla 40%
    • 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1špetkaSůl
    • 400gramůLečo sterilované
    • 4plátkyŠunka kuřecí Velkopavlovická
    • 600gramůVepřové kotlety
    • 4plátkyAnglická slanina
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
20 mg
Vápník
229 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme kotlety a nařízneme kraje.
  • 2
    Osolíme, opepříme a na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, šunky a lžíci leča.
  • 3
    Dáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
  • 4
    Ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.