Tatranské kotlety
65 min.
Ingredience
- 10dekagramůSýr Eidam cihla 40%
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 400gramůLečo sterilované
- 4plátkyŠunka kuřecí Velkopavlovická
- 600gramůVepřové kotlety
- 4plátkyAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
20 mg
Vápník
229 mg
Postup přípravy
- 1Naklepeme kotlety a nařízneme kraje.
- 2Osolíme, opepříme a na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, šunky a lžíci leča.
- 3Dáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
- 4Ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.