Tatranský pstruh
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůPstruh
- 1kusRajčata
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 120gramůSlanina vepřová
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině.
- 2Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran.
- 3Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme doměkka. Ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.