Telecí bochánky s čekankou

55 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
3 g
Vápník
27 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekankové listy vložíme do nádoby, přidáme plátek citronu, 10ml oleje a zalijeme vroucí vodou. Namáčíme cca 6min, poté slijeme a listy zprudka 6-8min orestujeme na rozpálené pánvi. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Na jednotlivé plátky telecího masa rozložíme asi 3/4 množství čekanky, každý srolujeme do tvaru bochánku a naskládáme na plech vyložený pečicím papírem okraji listů dolů.
  • 3
    Potřeme olejem a pečeme cca 8-10min v troubě předehřáté na 180C.
  • 4
    Na každý talíř navrstvíme 3 kopečky zbylé čekanky, na ně rozdělíme telecí bochánky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.