Telecí brzlík dušený

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brzlík necháme vařit cca 10 minut, poté ho vložíme do studené vody a studený jej nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, rozkrájený brzlík, osolíme a opečeme. Poté brzlík opepříme a po malých částech přiléváme vývar ze zeleniny. Dusíme do měkka.
  • 3
    Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme ji moukou, osmahneme, opět podlijeme vývarem a necháme chvilku povařit.
  • 4
    Jako přílohy podáváme malé nočky, těstoviny a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.