Telecí brzlík zapečený s chlebem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
753 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
33 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brzlíky vhodíme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme, vložíme do studené vody a jakmile se ochladí, vymačkáme je a nakrájíme na plátky. Každý plátek posypeme solí a pepřem.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, na dno pekáčku vyskládáme plátky toastového chleba, na každý chlebový plátek položíme plátek brzlíku, na ně pak plátky lanýže, zalijeme bešamelem, zakapeme máslem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 45 minut.
  • 3
    Brzlíky rozdělíme na talíře a obložíme pokrájenými kyselými okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.