Telecí dušené s bylinkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
13 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plátky posypeme solí, pepřem a lehce naklepeme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a plátky masa opečeme po obou stranách. Přisypeme nadrobno nakrájenou šalotku, posekané bylinky, podlijeme vínem a vývarem. Přiklopíme a podusíme 5 minut. Odkryjeme, přisypeme plátky žampionů a lanýžů, podusíme ještě 5 minut a odstavíme.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.