Telecí filé Elizabeth

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opečeme na másle telecí řízky a dáme do ohnivzdorné misky vymazané máslem.
  • 2
    Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme na másle, přidáme krevety a na plátky nakrájené žampiony.
  • 3
    Zalijeme smetanou, rajčatovým protlakem a dochutíme citronovou šťávou a petrželkou.
  • 4
    Opečeme na másle srdíčka artyčoků nakrájené na plátky a poklademe na maso. Přelijeme zhotovenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.