Telecí filé Praha
20 min.

Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 1lžičkaSůl
- 80gramůMáslo čerstvé
- 0,5decilitrVíno bílé
- 3kusyVejce slepičí
- 100gramůŠunka dušená
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
28 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
63 mg
Cukr
501 mg
Postup přípravy
- 1Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
- 2Hotové řízky pokapeme trochou bílého vína.
- 3Při podávání pokrm ozdobíme kornoutkem ze šunky plněným míchanými vejci s pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.