Telecí guláš moravský

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
16 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky na proužky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hlubší pánvi zpěníme na oleji cibuli, přisypeme kostky masa, orestujeme, osolíme a opaprikujeme. Krátce osmažíme, podlijeme vodou, přidáme kostku bujónu, pokrájenou zelenou papriku a dusíme 50 minut. V mléce rozmícháme mouku a přilijeme do guláše. Ochutíme česnekem a majoránkou. Podusíme ještě 20 minut.
  • 3
    Podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.