Telecí guláš s vínem

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny druhy masa omyjeme, nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, orestujeme, zasypeme bohatě mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku a přidáme maso. Promícháme, osmahneme, osolíme, opepříme a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Přilijeme víno a dusíme asi půl hodiny. Když se víno částečně odpaří, dolijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, zjemníme máslem a dodusíme.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené těstoviny nebo halušky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.