Telecí hrudí

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1063 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
84 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
133 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolíme, opepříme telecí hrudí a na pánvi na oleji opečeme ze všech stran. Vložíme do pekáče, zalijeme vínem a v předehřáté troubě dusíme, dokud se víno neodpaří při teplotě 150 stupních.
  • 2
    Maso zalijeme demi glace a dusíme doměkka. Maso neustále přeléváme, aby mělo lesklý vzhled.
  • 3
    Nakonec výpek zjemníme máslem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.