Telecí hrudí smažené (minutka)

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
37 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
795 mg
Cukr
924 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí hrudí očistíme, opláchneme, vložíme do slané vařící vody a 8-15 minut povaříme.
  • 2
    Povařené hrudí vyjmeme, vychladíme ve studené vodě, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme na porce.
  • 3
    Porce masa osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách usmažíme dozlatova.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.