Telecí játra anglická (minutka)

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
42 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra opereme, odblaníme a nakrájíme na plátky (2ks na porci). Mírně je naklepeme a okraje nařízneme.
  • 2
    Nakrájená játra opečeme na horkém oleji po obou stranách spolu s hřebínky slaniny. Opečená játra osolíme.
  • 3
    Nakonec na povrch jater klademe hřebínek pečené slaniny, pokapeme máslem a posypeme rozsekanou petrželovou natí.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.