Telecí játra Bordelaise

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
333 mg
Cukr
860 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme, nakrájíme na plátky, krátce opečeme na másle, osolíme a uchováme v teple.
  • 2
    Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, které opepříme, obalíme v mouce, prudce opečeme na oleji, osolíme, a poté upravíme na nahřátý talíř, kde je obložíme opečenými hříbky.
  • 3
    Do pánve přidáme trochu kečupu, povaříme a játra na talíři vzniklou šťávou přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.