Telecí játra Bordelaise
35 min.
Ingredience
- 400gramůJátra telecí
- 200gramůHříbky čerstvé
- 2lžíceKečup
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 80gramůOlej rostlinný
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
333 mg
Cukr
860 mg
Postup přípravy
- 1Hříbky očistíme, nakrájíme na plátky, krátce opečeme na másle, osolíme a uchováme v teple.
- 2Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, které opepříme, obalíme v mouce, prudce opečeme na oleji, osolíme, a poté upravíme na nahřátý talíř, kde je obložíme opečenými hříbky.
- 3Do pánve přidáme trochu kečupu, povaříme a játra na talíři vzniklou šťávou přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.