Telecí játra na malinovém octě
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůJátra telecí
- 1kusŠalotka
- 1lžíceOcet malinový
- 1lžičkaTymián sušený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOlej rostlinný
- 0,5kusBobkový list
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli osmahneme zvolna na pánvi s nepřilnavým povrchem. Odstavíme z plotny.
- 2Na kousky nakrájená telecí játra vložíme na pánev lehce potřenou olejem a restujeme je asi 4 minuty z každé strany. Osolíme, opepříme a pod pokličkou játra necháme stranou, aby nevychladla.
- 3Na stejné pánvi necháme zvolna zesklovatět nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme malinový ocet, tymián, bobkový list a za stálého míchání povaříme 2 minuty.
- 4Potom do pánve vrátíme játra a v omáčce je prohřejeme.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.