Telecí játra na tymiánu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
325 mg
Cukr
126 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a obalíme v opepřené hladké mouce.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, vložíme připravená játra, opečeme je po obou stranách a vyjmeme.
  • 3
    Do výpeku přidáme kapary, tymián, citronovou šťávu a přilijeme smetanu a víno. Vše osolíme, opepříme a chvíli podusíme do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.