Telecí játra Napolitaine

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
38 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, na okraji je mělce nařízneme, lehce naklepeme, opepříme, na 80 g másla po každé straně 3 minuty opečeme, osolíme a vyndáme. Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla a rajčatový protlak a krátce povaříme.
  • 2
    Uvařené těstoviny promícháme se šťávou, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným sýrem, navrch položíme opečená játra a přelijeme zbytkem rozpuštěného másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.