Telecí játra po anglicku
20 min.
Ingredience
- 100gramůAnglická slanina
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5decilitrVíno bílé
- 1kusCitrony
- 800gramůJátra telecí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájená telecí játra osolíme, opepříme a pečeme na másle nebo potřená olejem na rožni.
- 2Před koncem pečení pokapeme játra trochou bílého vína. Zdobíme plátky opečené anglické slaniny a plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.