Telecí játra po maďarsku
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 4kusyJátra telecí
- 100gramůOlej stolní
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
809 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
44 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
921 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Osolená játra opečeme po obou stranách na oleji.
- 2Přidáme nasekaný česnek a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Dusíme na mírném ohni, až cibule zesklovatí.
- 3Nakonec pokrm posypeme mletou paprikou.
- 4Podáváme jako minutku se suchou rýží nebo s hranolkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.