Telecí játra po pražsku

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněná a omytá telecí játra nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, opepříme a jen nepatrně osolíme.
  • 2
    Připravená játra poklademe kolečky salámu, stočíme v závitky, položíme do vymaštěného alobalu a dobře uzavřeme. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 3
    Pokrm podáváme v alobalu.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.