Telecí játra po pražsku
55 min.
Ingredience
- 600gramůJátra telecí
- 50gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 200gramůSalám Pařížský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Odblaněná a omytá telecí játra nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, opepříme a jen nepatrně osolíme.
- 2Připravená játra poklademe kolečky salámu, stočíme v závitky, položíme do vymaštěného alobalu a dobře uzavřeme. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
- 3Pokrm podáváme v alobalu.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.