Telecí játra restovaná

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
880 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, odblaněná játra nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Na pánvi na rozpáleném tuku zpěníme cibuli nakrájenou na nudličky. Přidáme plátky jater a za stálého míchání je opečeme. Osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Játra opékáme tak dlouho, až přestane vytékat červená šťáva.
  • 3
    Nakonec přidáme kousek másla, zalijeme 4 lžícemi vývaru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.