Telecí játra smažená na tymiánu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
411 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra zbavíme tuku a obalíme v osolené a opepřené mouce. Rozehřejeme ve velké pánvi máslo a olej. Do pánve přidáme játra a smažíme z každé strany 3 minuty, aby se uzavřela a propekla. Přendáme na talíř a udržujeme v teple.
  • 2
    Přilijeme víno, lžíci vody, kůru z citronu, tymián, sůl, pepř, kapary a vše prohříváme, až začne tekutina bublat. Přidáme smetanu a prohřejeme. Hotovou omáčku přelijeme přes játra.
  • 3
    Podáváme ozdobené tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.