Telecí játra v alobalu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
20 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky silné asi 1cm.
  • 2
    Na čtverce alobalu rozložíme vždy několik koleček salámu, na ně plátky jater, osolíme, opepříme a navrch položíme kousek másla. Balíčky pevně uzavřeme, urovnáme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.
  • 3
    Během pečení můžeme alobal pootevřít a kontrolovat, jestli jsou játra upečená.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou bramborové pusinky nebo slané pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.