Telecí jazyk s ořechovou omáčkou
100 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
40 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Jazyky nakrájíme na plátky a přendáme do hrnce. Přidáme stroužek česneku, jednu cibuli a tymián, zalijeme teplou vodou a dáme vařit na 45 minut. Uvařené jazyky opláchneme studenou vodou a oloupeme. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme. Rajčata nakrájíme na kostičky.
- 2Olej rozpálíme přidáme zbytek česneku a cibule, nakrájená rajčata, ořechy a chilli. Zalijeme vínem, osolíme a necháme 15 minut vařit. Do hotové omáčky vrátíme jazyky a povaříme ještě 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.