Telecí karbanátky II

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 150gramůVepřová plec
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 2kusyŽemle tuková
    • 500gramůTelecí plec
    • 1lžičkaSůl
    • 1šálekMléko polotučné
    • 1lžícePetržel - nať
    • 200gramůTuk
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
63 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
58 mg
Vápník
109 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrájené žemle namočíme v mléce a vymačkáme.
  • 2
    Oboje maso očistíme, rozkrájíme na kostky a umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, řádně rozmícháme.
  • 3
    Na prkénku posypaném moukou tvarujeme placičky na prst vysoké. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém tuku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.