Telecí karbanátky II
50 min.
Ingredience
- 150gramůVepřová plec
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyŽemle tuková
- 500gramůTelecí plec
- 1lžičkaSůl
- 1šálekMléko polotučné
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
63 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
58 mg
Vápník
109 mg
Postup přípravy
- 1Rozkrájené žemle namočíme v mléce a vymačkáme.
- 2Oboje maso očistíme, rozkrájíme na kostky a umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, řádně rozmícháme.
- 3Na prkénku posypaném moukou tvarujeme placičky na prst vysoké. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém tuku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.