Telecí karbanátky s hříbky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1388 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
39 g
Sacharidy
191 g
Vláknina
8 g
Cukr
370 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a na drobno pokrájené hříbky podusíme na másle, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.
  • 2
    Maso omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a umeleme. Po masu umeleme vymačkanou žemli.
  • 3
    K mletému masu přidáme podušené houby, rozšlehaná vejce, osolíme a řádně rozmícháme.
  • 4
    Na prkénku posypaném moukou vytvoříme placičky zhruba na prst vysoké, které pozvolna opečeme na tuku.
  • 5
    Jako přílohy podáváme brambory, saláty nebo dušenou zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.