Telecí kari s jablky
60 min.
Ingredience
- 400gramůTelecí plec
- 1kusPórek
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 15mililitrůOlej olivový
- 200gramůVývar zeleninový
- 30gramůKari pasta
- 5gramůSůl
- 1kusJablka
- 5gramůCitronová tráva
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Na proužky nakrájíme pórek. Maso nakrájíme na malé kostky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Citronovou trávu očistíme, omyjeme a jemně nasekáme. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. Smícháme s citronovou šťávou.
- 2Maso v oleji prudce opečeme, přidáme připravené přísady. Zalijeme základem, přidáme kari pastu a sůl, zakryté zvolna zhruba 40 minut podusíme. Smícháme s uvařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.