Telecí kolena po italsku
100 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1500gramůTelecí koleno
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůSádlo škvařené
- 6kusůRajčata
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 700mililitrůVíno bílé
- 600gramůBrambory vařené
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
17 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Telecí kolena vykostíme, maso pokrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na horkém sádle osmažíme. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, přidáme kostičky oloupaných rajčat bez jader, posekané bylinky, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a dusíme hodinu.
- 2Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.