Telecí koleno na slanině s kořením

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
452 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykoštěná kolena rozdělíme na čtyři porce a protkneme proužky slaniny. Maso vložíme na rozehřáté máslo s rozkrájenou cibulí, osolíme a opečeme po všech stranách. Poté maso mírně podlijeme, okořeníme, přikryjeme a dusíme do poloměkka. Poté maso odkryjeme a pečeme do červena.
  • 2
    Šťávu zahustíme moukou smíchanou s máslem, krátce povaříme a přecedíme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.