Telecí kotlety na víně s parmezánem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
648 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kotlet odstraníme kosti, na okrajích je nařízneme, naklepeme a osolíme.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme větší část másla a kotlety na něm opečeme na obou stranách. Poté kotlety vyjmeme, do tuku přidáme drobně rozkrájenou cibuli, podusíme a kotlety na ni vložíme. Po částech přilijeme víno, zhruba do poloviny výšky pokrmu. Kotlety posypeme nastrouhaným parmezánem smíchaným se strouhanou houskou, pokapeme zbylým máslem. Poté kotlety přikryjeme a dusíme do měkka a do zhoustnutí omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.