Telecí kotlety s hráškem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
13 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kotlety naklepeme, posypeme trochou soli a pepře.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a kotlety opečeme z obou stran. Vyndáme maso z pánve a do téže pánve přidáme 1 lžíci čerstvého másla, jakmile se rozehřeje, přisypeme hrášek. Podusíme na másle 12 minut, osolíme, zakápneme citronovou šťávou a přidáme na talíře ke kotletám i s máslem, ve kterém se hrášek dusil.
  • 3
    Jako příloha se hodí opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.