Telecí kotlety s lečem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
448 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a v misce necháme alespoň hodinu marinovat. Cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Odleželé maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme lečo a chvíli dusíme.
  • 3
    Maso podáváme přelité lečem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.