Telecí kotlety s lečem
25 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kotlety
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 300gramůLečo sterilované
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 40gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
448 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a v misce necháme alespoň hodinu marinovat. Cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2Odleželé maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme lečo a chvíli dusíme.
- 3Maso podáváme přelité lečem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.